reede, 27. mai 2016

30. MAI-3. JUUNI

Meie viimane koolinädal sellel õppeaastal näeb välja selline:


  • ESMASPÄEVAL lähme koos 3.a klassiga kevadekskursioonile Saku lähedale Esko tallu.  (uuri talu kohta SIIT!) Kõigepealt satume viburajale ning selgitatakse välja klassi parim vibukütt, seejärel tutvume Esko talus piimaandjatega, näeme, kuidas valmib juust ning saame  ka maitsta erinevaid juustusorte. Seejärel peame piknikku ja mängime. Buss väljub kooli eest kell 9.00, tagasi oleme kell 14.30. Meiega tuleb kaasa Kristofer Robini vanavanaema.
  • ESMASPÄEVAL ootan  esimeseks tunniks ehk kell 8.15 kooli neid lapsi, kes on puudunud ja kellel on vaja midagi järgi vastata või mõnd hinnet parandada. Uuri Stuudiumist järgi ega Sinul  õppetöös võlgu ole?
  • TEISIPÄEVAL, 31. mail, toimuvad kolm esimest tundi  ja seejärel söök+kojuminek, sest õpetaja on eksamil.
  • KOLMAPÄEVAL  algusega 9.00 toimub SPORDIPÄEV. Selga dressid, kaasa võta võileib ja jook, et pärast sportimist keha kinnitada. Päev lõppeb kella 11.30 paiku.
  • NELJAPÄEVAL kohtume oma klassis taas kell 9.00 ja peame KLASSIHOMMIKUT teemal "Kuulsad inimesed". Riietu kuulsuseks, võta kaasa midagi meie ühisele lauale, jook ja hea tuju. Pidu lõppeb kell 12.00. NB! Õnnitleme ka suviseid sünnipäevalapsi, nii et kui sul on suvel sünnipäev ja soovid kommi jagada, siis võta kommid kaasa!
  • Ja REEDEL  tule kooli jälle kell 9.00. Selga PIDULIK KOOLIVORM, kaasa kott, kuhu panna tunnistus (ja võib-olla ka kiituskiri, olenevalt sellest, kuidas oled õppinud). :) Kell 9.15  algab aktus, sellele järgneb klassijuhatajatund ja tunnistuste jagamine ja ongi 3. klassiga kõik.
KOOLIVAHEAJANI ON JÄÄNUD 8 PÄEVA...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar